oner-logo-95

Cruiseschepen

Wasserij Oner begrijpt de unieke uitdagingen waarmee cruiseschepen worden geconfronteerd als het gaat om het onderhouden van hun textiel en bedrijfskleding. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van cruiseschepen te voldoen.

Onze voordelen

Uw partner voor cruiseschepen

Wasserij Oner is een toegewijde dienstverlener voor cruiseschepen, waarbij we een breed scala aan hoogwaardige textiel- en reinigingsoplossingen bieden. Of het nu gaat om wassen, stomen, tapijtreiniging, linnenverhuur, textielreiniging of bedrijfskleding, we begrijpen de specifieke behoeften van de cruise-industrie en passen onze diensten aan om te zorgen voor comfort en kwaliteit aan boord. Onze expertise en aandacht voor detail dragen bij aan de algehele gastervaring op uw schip.

In 4 stappen naar een uitstekend resultaat

Neem contact op met Wasserij Oner via telefoon, e-mail of het online contactformulier. Bespreek uw behoeften en vereisten voor het stomen van uw bedrijfskleding.

Maak gebruik van onze handige haal- en brengservice. Ons team komt op een afgesproken tijdstip bij uw locatie langs om de te wassen/stomen producten op te halen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Uw producten worden zorgvuldig en professioneel gestoomd of gewassen door onze ervaren experts. We gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om een grondige en kwalitatieve reiniging te garanderen.

Na het stomen of wassen wordt uw product netjes verpakt en teruggebracht op een afgesproken tijdstip. U kunt nu weer vertrouwen op een professionele uitstraling dankzij de services van Wasserij Oner.

Ervaringen van onze klanten