oner-logo-95

Hotels

Hotels zijn synoniem met comfort, luxe en gastvrijheid, en Wasserij Oner begrijpt dat elk detail telt om deze reputatie hoog te houden. Als uw betrouwbare partner in textiel- en reinigingsdiensten, zijn we er om uw hotel te ondersteunen bij het handhaven van de hoogste normen. Van het wassen van beddengoed tot het verzorgen van uw personeelskleding, we bieden een uitgebreide suite van oplossingen om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Onze voordelen

stomen

Alles weer schoon en fris

Bij Wasserij Oner weten we dat schone en frisse lakens, handdoeken en linnengoed cruciaal zijn voor de tevredenheid van uw gasten. Onze wasdienst zorgt ervoor dat uw textiel altijd vlekkeloos en comfortabel is. Daarnaast bieden we professionele stomerijdiensten voor de kleding van uw personeel, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling. Onze tapijtreiniging herstelt de pracht van uw hotelinterieur, terwijl onze textielreiniging en linnenverhuur op maat uw textielbehoeften aanvullen. Of het nu gaat om bedrijfskleding voor uw team of zachte badjassen voor uw gasten, Wasserij Oner zorgt ervoor dat elk detail in uw hotel bijdraagt aan een onvergetelijk verblijf.

In 4 stappen naar een uitstekend resultaat

Neem contact op met Wasserij Oner via telefoon, e-mail of het online contactformulier. Bespreek uw behoeften en vereisten voor het stomen van uw bedrijfskleding.

Maak gebruik van onze handige haal- en brengservice. Ons team komt op een afgesproken tijdstip bij uw locatie langs om de bedrijfskleding op te halen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Uw bedrijfskleding wordt zorgvuldig en professioneel gestoomd door onze ervaren experts. We gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om een grondige en kwalitatieve reiniging te garanderen.

Na het stomen wordt uw bedrijfskleding netjes verpakt en teruggebracht op een afgesproken tijdstip. U kunt nu weer vertrouwen op een professionele uitstraling van uw team dankzij de services van Wasserij Oner.

Ervaringen van onze klanten