oner-logo-95

Maneges

Maneges zijn plaatsen waar liefde voor paarden en de natuur samenkomen. Bij Wasserij Oner begrijpen we het belang van hygiëne en comfort in deze omgevingen. Als uw partner in textiel- en reinigingsdiensten, ondersteunen we maneges met oplossingen die de verzorging van paarden en het comfort van ruiters verbeteren.

Onze voordelen

Onze werkzaamheden voor manages

Bij Wasserij Oner richten we ons op diensten die essentieel zijn voor maneges. Onze wasdienst zorgt ervoor dat paardendekens, zadeldekjes en stalbeddengoed altijd schoon en fris zijn. Voor ruiters bieden we professionele stomerijdiensten om hun rijkleding in topconditie te houden. Daarnaast is tapijtreiniging nuttig om ruiters en bezoekers welkom te heten in een schone en gastvrije omgeving. Onze linnenverhuur kan ook bijdragen aan het gemak en de hygiëne van uw manege. Wasserij Oner is toegewijd aan het bieden van oplossingen die zorgen voor een aangename ervaring voor zowel paarden als ruiters in uw manege.

In 4 stappen naar een uitstekend resultaat

Neem contact op met Wasserij Oner via telefoon, e-mail of het online contactformulier. Bespreek uw behoeften en vereisten voor het stomen van uw bedrijfskleding.

Maak gebruik van onze handige haal- en brengservice. Ons team komt op een afgesproken tijdstip bij uw locatie langs om de te wassen/stomen producten op te halen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Uw producten worden zorgvuldig en professioneel gestoomd of gewassen door onze ervaren experts. We gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om een grondige en kwalitatieve reiniging te garanderen.

Na het stomen of wassen wordt uw product netjes verpakt en teruggebracht op een afgesproken tijdstip. U kunt nu weer vertrouwen op een professionele uitstraling dankzij de services van Wasserij Oner.

Ervaringen van onze klanten