oner-logo-95

Particulieren

Thuis is waar uw comfort begint, en Wasserij Oner begrijpt hoe belangrijk het is om uw persoonlijke textiel en kleding fris en in topconditie te houden. Wij bieden particulieren een scala aan professionele textiel- en reinigingsdiensten om het dagelijkse leven te vereenvoudigen en te verrijken.

Onze voordelen

Wat wij kunnen betekenen

Bij Wasserij Oner staan we klaar om particulieren te ondersteunen met diensten die hun dagelijkse routine verbeteren. Onze wasdienst zorgt ervoor dat uw huishoudelijke linnen, beddengoed en handdoeken altijd schoon en comfortabel zijn. Voor uw persoonlijke kleding bieden we professionele stomerijdiensten die uw favoriete kledingstukken in topconditie houden. Of het nu gaat om een avondjurk voor een speciale gelegenheid of dagelijkse werkkleding, we zorgen voor een professionele uitstraling.

In 4 stappen naar een uitstekend resultaat

Neem contact op met Wasserij Oner via telefoon, e-mail of het online contactformulier. Bespreek uw behoeften en vereisten voor het stomen van uw bedrijfskleding.

Maak gebruik van onze handige haal- en brengservice. Ons team komt op een afgesproken tijdstip bij uw locatie langs om de te wassen/stomen producten op te halen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Uw producten worden zorgvuldig en professioneel gestoomd of gewassen door onze ervaren experts. We gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om een grondige en kwalitatieve reiniging te garanderen.

Na het stomen of wassen wordt uw product netjes verpakt en teruggebracht op een afgesproken tijdstip. U kunt nu weer vertrouwen op een professionele uitstraling dankzij de services van Wasserij Oner.

Ervaringen van onze klanten