oner-logo-95

Restaurants

Restaurants zijn plaatsen waar smaak, stijl en hygiëne samenkomen, en Wasserij Oner begrijpt het belang van textiel- en reinigingsdiensten om uw eetgelegenheid te ondersteunen. Als uw betrouwbare partner bieden we oplossingen die de hygiëne en uitstraling van uw restaurant verbeteren.

Onze voordelen

Alles voor uw restaurant

Bij Wasserij Oner hebben we diensten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van restaurants. Onze wasdienst zorgt ervoor dat uw tafellinnen, servetten en keukentextiel altijd brandschoon zijn en bijdragen aan de algehele eetervaring. Voor uw personeel bieden we professionele stomerijdiensten om hun uniformen in topconditie te houden en een professionele uitstraling te behouden.

In 4 stappen naar een uitstekend resultaat

Neem contact op met Wasserij Oner via telefoon, e-mail of het online contactformulier. Bespreek uw behoeften en vereisten voor het stomen van uw bedrijfskleding.

Maak gebruik van onze handige haal- en brengservice. Ons team komt op een afgesproken tijdstip bij uw locatie langs om de te wassen/stomen producten op te halen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Uw producten worden zorgvuldig en professioneel gestoomd of gewassen door onze ervaren experts. We gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om een grondige en kwalitatieve reiniging te garanderen.

Na het stomen of wassen wordt uw product netjes verpakt en teruggebracht op een afgesproken tijdstip. U kunt nu weer vertrouwen op een professionele uitstraling dankzij de services van Wasserij Oner.

Ervaringen van onze klanten