oner-logo-95

Bedrijfskleding laten stomen

Bij Wasserij Oner zorgen we voor de perfecte uitstraling van uw bedrijfskleding. Met zorgvuldig stoomproces laten we uw kostuums, overhemden en blouses er altijd fris en professioneel uitzien. Kies voor onze betaalbare en snelle service om indruk te maken met onberispelijke bedrijfskleding.

Onze voordelen

Kwaliteit en Service

Al ruim 25 jaar biedt Wasserij Oner hoogwaardige stoomreiniging voor bedrijfskleding. Onze toegewijde service zorgt ervoor dat uw kleding er altijd professioneel uitziet. Met geavanceerde technieken en milieuvriendelijke middelen reinigen we kostuums, overhemden en blouses met zorg. Onze ervaren medewerkers zorgen voor grondige reiniging en behoud van de stofkwaliteit. Klanttevredenheid staat centraal, wat blijkt uit onze snelle service en tevreden klanten. Kies voor Wasserij Oner en maak indruk met schone bedrijfskleding.

In 4 stappen naar een uitstekend resultaat

Neem contact op met Wasserij Oner via telefoon, e-mail of het online contactformulier. Bespreek uw behoeften en vereisten voor het stomen van uw bedrijfskleding.

Maak gebruik van onze handige haal- en brengservice. Ons team komt op een afgesproken tijdstip bij uw locatie langs om de bedrijfskleding op te halen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Uw bedrijfskleding wordt gestoomd door onze experts. We gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om een grondige reiniging te garanderen.

Na het stomen wordt uw bedrijfskleding netjes verpakt en teruggebracht op een afgesproken tijdstip. U kunt nu weer vertrouwen op een professionele uitstraling.

Ervaringen van onze klanten