oner-logo-95

Linnenverhuur voor horeca en bedrijven

Wasserij Oner biedt een totaalconcept voor linnenverhuur aan horeca en bedrijven. Wij leveren, reinigen en beheren uw linnengoed zodat u zich kunt focussen op uw bedrijfsvoering.

Onze voordelen

Laat u ontzorgen door Wasserij Oner

Onze linnenverhuur service is ontworpen om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen, ongeacht of u een restaurant, hotel, spa, of een andere horecaonderneming runt. We bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige linnenproducten, van tafelkleden en servetten tot beddengoed en handdoeken. Onze linnenstukken zijn vervaardigd van de beste materialen, met aandacht voor detail en duurzaamheid.

In 4 stappen naar een uitstekend resultaat

Neem contact op met Wasserij Oner via telefoon, e-mail of het online contactformulier. Bespreek uw behoeften en vereisten voor het stomen van uw bedrijfskleding.

Maak gebruik van onze handige haal- en brengservice. Ons team komt op een afgesproken tijdstip bij uw locatie langs om de bedrijfskleding op te halen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Uw bedrijfskleding wordt zorgvuldig en professioneel gestoomd door onze ervaren experts. We gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om een grondige en kwalitatieve reiniging te garanderen.

Na het stomen wordt uw bedrijfskleding netjes verpakt en teruggebracht op een afgesproken tijdstip. U kunt nu weer vertrouwen op een professionele uitstraling van uw team dankzij de services van Wasserij Oner.

Ervaringen van onze klanten