oner-logo-95

Stomen door Wasserij Oner

Bij Wasserij Oner begrijpen we dat sommige kledingstukken en textiel speciale zorg vereisen om hun kwaliteit en levensduur te behouden. Daarom bieden wij een uitstekende stomerij service aan die aan al uw behoeften voldoet als het gaat om het reinigen en verzorgen van delicate en moeilijk te onderhouden items.

Onze voordelen

stomen

Hoe gaat het in zijn werk?

Onze stomerij service is meer dan alleen een gewone reiniging. Het is een ambachtelijke benadering van textielverzorging, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde technologie├źn en expertise om ervoor te zorgen dat uw kleding en textiel er als nieuw uitzien en aanvoelen. Of het nu gaat om uw favoriete designerkleding, kostuums, avondjurken, gordijnen, of beddengoed, wij behandelen elk item met de grootste zorg en aandacht voor detail.

In 4 stappen naar een uitstekend resultaat

Neem contact op met Wasserij Oner via telefoon, e-mail of het online contactformulier. Bespreek uw behoeften en vereisten voor het stomen van uw bedrijfskleding.

Maak gebruik van onze handige haal- en brengservice. Ons team komt op een afgesproken tijdstip bij uw locatie langs om de bedrijfskleding op te halen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Uw bedrijfskleding wordt zorgvuldig en professioneel gestoomd door onze ervaren experts. We gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om een grondige en kwalitatieve reiniging te garanderen.

Na het stomen wordt uw bedrijfskleding netjes verpakt en teruggebracht op een afgesproken tijdstip. U kunt nu weer vertrouwen op een professionele uitstraling van uw team dankzij de services van Wasserij Oner.

Ervaringen van onze klanten