oner-logo-95

Tapijtreiniging

Zit er een vlek in uw tapijt, is dit in de loop der jaren vaal geworden of wilt u zorgen voor de hoogst mogelijke hygiëne? Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met tapijtreiniging, we werken voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze specialisten zijn goed op de hoogte van bijvoorbeeld de verschillende soorten vezels die de basis kunnen vormen voor uw tapijt.

Onze voordelen

Controle op vervuiling

Voordat we van start gaan met onze tapijtreiniging voeren we altijd eerst een controle op de vervuiling en eventuele vlekken uit. We maken een analyse van de huidige hygiëne van het tapijt en geven aan van welke vlekken er sprake is.

Aan de hand daarvan gaan we vervolgens aan de slag met onze tapijtreiniging, zodat u kunt rekenen op een schoon tapijt dat weer bijdraagt aan de uitstraling van de ruimte waarin u deze plaatst.

In 4 stappen naar een uitstekend resultaat

Neem contact op met Wasserij Oner via telefoon, e-mail of het online contactformulier. Bespreek uw behoeften en vereisten voor het stomen van uw bedrijfskleding.

Maak gebruik van onze handige haal- en brengservice. Ons team komt op een afgesproken tijdstip bij uw locatie langs om de bedrijfskleding op te halen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Uw bedrijfskleding wordt zorgvuldig en professioneel gestoomd door onze ervaren experts. We gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om een grondige en kwalitatieve reiniging te garanderen.

Na het stomen wordt uw bedrijfskleding netjes verpakt en teruggebracht op een afgesproken tijdstip. U kunt nu weer vertrouwen op een professionele uitstraling van uw team dankzij de services van Wasserij Oner.

Ervaringen van onze klanten