oner-logo-95

Textielreiniging

Bij Wasserij Oner begrijpen we dat textielreiniging een cruciaal aspect is voor bedrijven en particulieren die waarde hechten aan schone, frisse en goed onderhouden textielproducten. Onze textielreinigingsservice is ontworpen om aan deze behoeften te voldoen en u te voorzien van hoogwaardige, hygiënische textielproducten.

Onze voordelen

Voor ieder wat wils

Of u nu verantwoordelijk bent voor de textielbehoeften van een hotel, restaurant, zorginstelling of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw persoonlijke textielreiniging, Wasserij Oner staat voor u klaar. We bieden een breed scala aan textielreinigingsdiensten, waaronder het reinigen van beddengoed, handdoeken, tafellinnen, bedrijfskleding, en meer.

In 4 stappen naar een uitstekend resultaat

Neem contact op met Wasserij Oner via telefoon, e-mail of het online contactformulier. Bespreek uw behoeften en vereisten voor het stomen van uw bedrijfskleding.

Maak gebruik van onze handige haal- en brengservice. Ons team komt op een afgesproken tijdstip bij uw locatie langs om de bedrijfskleding op te halen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Uw bedrijfskleding wordt zorgvuldig en professioneel gestoomd door onze ervaren experts. We gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om een grondige en kwalitatieve reiniging te garanderen.

Na het stomen wordt uw bedrijfskleding netjes verpakt en teruggebracht op een afgesproken tijdstip. U kunt nu weer vertrouwen op een professionele uitstraling van uw team dankzij de services van Wasserij Oner.

Ervaringen van onze klanten