oner-logo-95

Professionele Wasservice

Heeft u last van hardnekkige vlekken die maar niet willen verdwijnen, hoe hard u ook probeert? Waarom zou u kostbare tijd verspillen aan wassen en strijken als u kunt genieten van kostbare momenten met vrienden en familie? Bij onze wasserij Oner neemt graag al uw waszorgen uit handen.

Onze voordelen

Hoe werkt onze wasservice?

Ons proces begint met zorgvuldige sortering van uw kleding, scheiding tussen donkere en lichte was om kleurvermenging te voorkomen. We behandelen uw delicate kleding met speciale aandacht voor temperatuurvereisten. Na het wassen, drogen en vouwen, brengen we uw kleding weer in perfecte staat terug naar uw huis.

In 4 stappen naar een uitstekend resultaat

Neem contact op met Wasserij Oner via telefoon, e-mail of het online contactformulier. Bespreek uw behoeften en vereisten voor het stomen van uw bedrijfskleding.

Maak gebruik van onze handige haal- en brengservice. Ons team komt op een afgesproken tijdstip bij uw locatie langs om de bedrijfskleding op te halen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Uw bedrijfskleding wordt zorgvuldig en professioneel gestoomd door onze ervaren experts. We gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om een grondige en kwalitatieve reiniging te garanderen.

Na het stomen wordt uw bedrijfskleding netjes verpakt en teruggebracht op een afgesproken tijdstip. U kunt nu weer vertrouwen op een professionele uitstraling van uw team dankzij de services van Wasserij Oner.

Ervaringen van onze klanten