oner-logo-95

Tapijtreiniging Amsterdam

Tapijtreiniging in Amsterdam laten uitvoeren? Het is verstandig om uw tapijt regelmatig te laten reinigen, wij zijn zowel de zakelijke als de particuliere markt van dienst. Zit er een vlek in uw tapijt of is dat door de jaren heen wat vaal geworden? Wij kunnen de tapijtreiniging in Amsterdam voor u verzorgen. We zorgen niet alleen voor een mooi schoon resultaat, u kunt daarnaast rekenen op een maximale hygiëne.

Onze voordelen

Tapijtreiniging en het type vezel

We stemmen de tapijtreiniging in Amsterdam af op het type vezel waar u gebruik van maakt. In de loop der jaren hebben we een uitgebreide ervaring opgedaan, zodat we de juiste middelen en machines kunnen kiezen om voor een grondige reiniging te zorgen. We voorkomen aan de andere kant beschadigingen, terwijl u kunt rekenen op een brandschoon resultaat. Wilt u thuis zorgen voor een tapijt dat weer mooi schoon is of wilt u zakelijk gebruik maken van onze mogelijkheden op het gebied van tapijtreiniging in Amsterdam? U bent van harte welkom, we zorgen graag voor de grondige reiniging.

In 4 stappen naar een uitstekend resultaat

Neem contact op met Wasserij Oner via telefoon, e-mail of het online contactformulier. Bespreek uw behoeften en vereisten voor het stomen van uw bedrijfskleding.

Maak gebruik van onze handige haal- en brengservice. Ons team komt op een afgesproken tijdstip bij uw locatie langs om de bedrijfskleding op te halen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Uw bedrijfskleding wordt gestoomd door onze experts. We gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om een grondige reiniging te garanderen.

Na het stomen wordt uw bedrijfskleding netjes verpakt en teruggebracht op een afgesproken tijdstip. U kunt nu weer vertrouwen op een professionele uitstraling.

Professionele reiniging in Amsterdam

Uiteraard voeren we de tapijtreiniging in Amsterdam professioneel voor u uit. Dat betekent aan de andere kant niet dat we automatisch gebruik zullen maken van chemische reinigingsmiddelen. We zoeken naar de optimale combinatie van een mild schoonmaakmiddel, dat aan de andere kant toch het gewenste resultaat zal opleveren. Op die manier kunt u rekenen op een mooi schoon resultaat, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. We kunnen de tapijtreiniging in Amsterdam voor u uit handen nemen. Uw tapijt is weer als nieuw, zodat u een goede indruk kunt maken op uw relaties of u thuis voor een prettige aanblik kunt zorgen.

Ervaringen van onze klanten