Betrouwbare service

Expertise in delicate stoffen

 Duurzaamheid 

 Klantgerichte service

Ontdek het gemak van onze linnenservice

Bij onze linnenverhuurservice ligt de focus op het leveren van hoogwaardig linnen om uw evenementen, diners of speciale gelegenheden een vleugje elegantie te geven. U hoeft zich geen zorgen te maken over wassen en strijken; wij bieden een eenvoudige oplossing om fris en luxe linnen te verkrijgen dat perfect past bij de stijl en sfeer die u wenst.

Wat ons uniek maakt in linnenverhuur gaat verder dan alleen de kwaliteit van de stoffen. We willen niet alleen aan uw smaak voldoen, maar ook aan uw behoefte aan gemak. Geen gedoe met opslag en onderhoud; onze eenvoudige oplossing laat u zich richten op de details die uw evenement echt speciaal maken.

Waarom onze linnenverhuurservice?

Tijdbesparing: Geen uren meer besteden aan wassen en strijken. Onze linnenverhuurservice neemt deze taken volledig uit handen, zodat u zich kunt concentreren op de details van uw evenement.

Kostenbesparing: Investeer niet in de aanschaf en onderhoudskosten van linnen dat slechts af en toe wordt gebruikt. Met onze linnenservice betaalt u alleen voor wat u nodig hebt, wanneer u het nodig hebt.

Duurzaamheid: Door te kiezen voor linnenverhuur draagt u bij aan duurzaamheid. Minder productie en onderhoud betekenen minder belasting voor het milieu.

Hoe werkt het:

Bestellen: Selecteer het gewenste linnen uit ons assortiment en plaats uw bestelling. Geef daarbij de specificaties en de datum van uw evenement aan.

Levering: Wij zorgen voor een tijdige levering van het linnen op de door u aangegeven locatie, ook in Amsterdam en omgeving.

Gebruik: Geniet van de luxe van hoogwaardig linnen tijdens uw evenement in en rond Amsterdam.

Retourneren: Na afloop retourneert u het linnen, en wij zorgen voor de rest, inclusief de reiniging.

U kunt uw bestelling plaatsen via info@wasserijoner.nl of door te bellen naar 029 424 80 46.

Onze voordelen:

Brede Selectie: Van prachtige tafelkleden tot zachte servetten en elegante stoelhoezen, ons uitgebreide assortiment biedt een ruime keuze aan kleuren en texturen. Kies linnen dat naadloos aansluit bij de thema’s en kleurenpaletten van uw evenement.

Kwaliteit boven alles: Ons zorgvuldig geselecteerde linnen ondergaat strenge controles om de hoogste kwaliteit te garanderen. Elk stuk wordt geleverd in perfecte staat, klaar om indruk te maken op uw gasten.

Gemak van verhuur: Geniet van het gemak van linnenverhuur zonder de stress van opslag en reiniging. Na gebruik retourneert u het gewoon, en wij zorgen voor de rest.

Maatwerk: Of het nu gaat om een informeel samenzijn of een chic gala, wij bieden maatwerkoplossingen. Bespreek uw wensen, en wij zorgen voor linnen dat perfect past bij de specificaties van uw gelegenheid.

Offerte aanvragen

Neem vandaag contact met ons op voor een offerte en start de zorg voor uw kleding.

Veelgestelde vragen

Wat voor soort linnen biedt Wasserij Oner aan?

Wasserij Oner biedt een breed assortiment linnen, waaronder tafelkleden, servetten en stoelhoezen in verschillende kleuren en texturen.

Hoe kan ik linnen bij Wasserij Oner bestellen?

U kunt eenvoudig linnen bestellen door uw bestelling door te geven via info@wasserijoner.nl of door te bellen naar 029 424 80 46.

Wordt het linnen geleverd en opgehaald?

Ja, Wasserij Oner zorgt voor een tijdige levering van het linnen op de door u aangegeven locatie. Na afloop wordt het linnen ook opgehaald.

Welke gebieden worden bediend door Wasserij Oner, met name in Amsterdam?

Wasserij Oner bedient Amsterdam en de omliggende gebieden. Neem contact met ons op voor specifieke details over de dekkingsgebieden.

Biedt Wasserij Oner speciale pakketten voor evenementen aan?

Ja, Wasserij Oner biedt maatwerkoplossingen en speciale pakketten voor evenementen aan. Neem contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken.

 Is er een minimumhoeveelheid linnen die ik moet bestellen?

Wasserij Oner hanteert in sommige gevallen minimumhoeveelheden. Neem contact op voor details en om de mogelijkheden te bespreken.

Wat gebeurt er als het linnen beschadigd is na gebruik?

Wasserij Oner inspecteert het linnen na retournering. Eventuele schade wordt beoordeeld volgens de voorwaarden. Neem contact op voor meer informatie over ons schadebeleid.

 Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Wasserij Oner?

U kunt contact opnemen met de klantenservice via info@wasserijoner.nl of door te bellen naar 029 424 80 46.

Wasserij Oner

 Bij Wasserij Oner begrijpen we de waarde van onberispelijke kleding en fris beddengoed. Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om aan al je textielbehoeften te voldoen met een combinatie van precisie, zorg en snelheid.

Contact

T: 029 424 80 46
E: info@wasserijoner.nl

Rijnkade 17a
1382 GS Weesp

Jaarlijks onderhoud

Volg ons