Betrouwbare service

Expertise in delicate stoffen

 Duurzaamheid 

 Klantgerichte service

Stomerijdiensten in Amsterdam

Stap binnen in de wereld van onberispelijke kledingverzorging met onze stomerij, gunstig gelegen in de nabijheid van het bruisende Amsterdam. Wij begrijpen dat uw kleding meer is dan stof; het is een weerspiegeling van uw stijl en persoonlijkheid. Daarom bieden wij een uitgebreide stomerijervaring die verder gaat dan het verwijderen van vlekken; wij streven naar het behoud van de oorspronkelijke glans en kwaliteit van uw kledingstukken.

Naast hoogwaardige stomerij bieden wij ook gemak. Maak gebruik van onze eenvoudige ophaal- en bezorgopties, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is in uw drukke leven in en rondom Amsterdam.

Waarom kiezen voor onze stomerij:

Vakkundig personeel: Ons team van ervaren stomerijexperts behandelt elk kledingstuk met de nodige zorg en aandacht. Van delicate stoffen tot formele kleding, wij passen onze expertise toe om de beste resultaten te garanderen.

Geavanceerde technologie: Onze stomerij maakt gebruik van geavanceerde reinigingstechnologieën en hoogwaardige apparatuur om niet alleen vlekken te verwijderen, maar ook de textuur en kleur van uw kleding te behouden.

Maatwerk: Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerk stomerijdiensten aan, afgestemd op uw specifieke eisen en voorkeuren.

Duurzaamheid: Als onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid implementeren we milieuvriendelijke praktijken in onze stomerijprocessen. Van groene reinigingsmiddelen tot energiezuinige apparatuur, dragen we bij aan een eco-bewuste benadering van kledingverzorging.

Offerte aanvragen

Neem vandaag contact met ons op voor een offerte en start de zorg voor uw kleding.

Gemak in kledingverzorging:

Naast hoogwaardige stomerij bieden wij ook gemak. Maak gebruik van onze eenvoudige ophaal- en bezorgopties, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is in uw drukke leven in en rondom Amsterdam.

Bezoek onze stomerij nabij Amsterdam:

Ervaar de perfecte combinatie van deskundigheid, zorg en gemak met onze stomerij. Of het nu gaat om uw dagelijkse zakelijke kleding, avondkleding of delicate items die extra aandacht nodig hebben, wij staan klaar om uw kleding een nieuwe glans te geven.

Stap binnen bij onze stomerij en ontdek een wereld waar uw kleding de zorg krijgt die het verdient. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw kleding in topconditie te houden, zodat u er altijd stijlvol en verzorgd uitziet.

Wasserij Oner

 Bij Wasserij Oner begrijpen we de waarde van onberispelijke kleding en fris beddengoed. Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om aan al je textielbehoeften te voldoen met een combinatie van precisie, zorg en snelheid.

Contact

T: 029 424 80 46
E: info@wasserijoner.nl

Rijnkade 17a
1382 GS Weesp

Jaarlijks onderhoud

Volg ons