Betrouwbare service

Expertise in delicate stoffen

 Duurzaamheid 

 Klantgerichte service

Vertrouw op onze wasserijservice voor frisse en schone kleding in Amsterdam

Welkom bij Wasserij Oner, gunstig gelegen in de nabijheid van het levendige Amsterdam. Wij nodigen u uit om binnen te stappen in een oase van toewijding en precisie, waar we met zorg uw kleding behandelen. Of het nu gaat om uw dagelijkse outfits die een opfrisbeurt nodig hebben of om delicate stoffen die extra aandacht vereisen, onze wasserij staat garant voor een grondige reiniging.

Ons team van vakbekwame professionals begrijpt de diversiteit van kledingstukken en past de reinigingsmethoden dienovereenkomstig aan. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkige vlekken of het behoud van de kleur en textuur van uw favoriete kledingstukken, wij streven naar excellentie in elk detail.

 

Onze handige wasserijdiensten voor Amsterdamse bewoners

Na een bezoek aan onze wasserij kunt u rekenen op meer dan alleen schone kleding. Uw kledingstukken zullen niet alleen vlekkeloos schoon zijn, maar ook een verfrissende geur dragen, waardoor u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt bij elke gelegenheid.

Bij onze wasserij begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige reiniging, maar ook gemak. Met eenvoudige ophaal- en bezorgopties streven we ernaar uw leven te vereenvoudigen, zodat u zich kunt richten op de dingen die er echt toe doen.

Offerte aanvragen

Neem vandaag contact met ons op voor een offerte en start de zorg voor uw kleding.

Welke soorten kledingstukken kunnen worden gereinigd bij jullie wasserij in Amsterdam?

Onze wasserij in Amsterdam behandelt een diversiteit aan kledingstukken, van alledaagse outfits tot fijne stoffen die extra zorg vereisen.

Hoe snel kan ik mijn schone kleding terugverwachten na het inleveren bij jullie wasserij in Amsterdam?

Ons streven is om uw kleding snel terug te bezorgen, meestal binnen enkele dagen, zodat u in Amsterdam snel kunt genieten van frisse kleding.

Hoe draagt jullie wasserij bij aan milieuvriendelijk wassen in Amsterdam?

In lijn met onze toewijding aan duurzaamheid in Amsterdam maken wij gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmethoden en energiezuinige apparatuur.

Bieden jullie ook reparatie- en aanpassingsservices in Amsterdam aan?

Zeker, naast onze reinigingsdiensten bieden wij reparatie en aanpassing aan, waardoor uw kleding perfect past en in optimale staat blijft, recht hier in Amsterdam.

Wasserij Oner

 Bij Wasserij Oner begrijpen we de waarde van onberispelijke kleding en fris beddengoed. Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om aan al je textielbehoeften te voldoen met een combinatie van precisie, zorg en snelheid.

Contact

T: 029 424 80 46
E: info@wasserijoner.nl

Rijnkade 17a
1382 GS Weesp

Jaarlijks onderhoud

Volg ons