Betrouwbare service

Expertise in delicate stoffen

 Duurzaamheid 

 Klantgerichte service

Milieuvriendelijke textielverzorging in Weesp

Welkom in onze toegewijde wereld van milieuvriendelijke textielverzorging. Bij ons staat duurzaamheid centraal, en daarom maken we gebruik van hoogwaardige milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Onze innovatieve aanpak combineert effectiviteit met respect voor het milieu, waardoor we niet alleen uw kleding grondig reinigen, maar ook onze ecologische voetafdruk minimaliseren.

Onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de strengste normen voor duurzaamheid en veiligheid. Ze zijn biologisch afbreekbaar en bevatten geen schadelijke chemicaliën, waardoor ze een gezonde keuze zijn voor zowel uw kleding als het milieu

Offerte aanvragen

Neem vandaag contact met ons op voor een offerte en start de zorg voor uw kleding.

Door voor milieuvriendelijke reinigingsmiddelen te kiezen, dragen we bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en verminderen we de impact op ecosystemen. Bovendien streven we ernaar om bewustzijn te creëren over duurzame textielverzorging en de voordelen van milieuvriendelijke praktijken.

Wanneer u voor onze diensten kiest, kiest u niet alleen voor een vlekkeloze reiniging van uw kleding, maar ook voor een groenere, duurzamere toekomst. Ontdek de perfecte combinatie van effectiviteit en milieuvriendelijkheid in onze textielverzorging. Kies bewust, kies voor een frisse benadering van schone kleding met onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Wasserij Oner

 Bij Wasserij Oner begrijpen we de waarde van onberispelijke kleding en fris beddengoed. Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om aan al je textielbehoeften te voldoen met een combinatie van precisie, zorg en snelheid.

Contact

T: 029 424 80 46
E: info@wasserijoner.nl

Rijnkade 17a
1382 GS Weesp

Jaarlijks onderhoud

Volg ons