Betrouwbare service

Expertise in delicate stoffen

 Duurzaamheid 

 Klantgerichte service

Ophaal- en bezorgdiensten in Weesp

Ontdek het gemak van onze ophaal- en bezorgdiensten – een naadloze oplossing voor een druk leven. Of het nu gaat om het reinigen van je favoriete kledingstukken, beddengoed of zakelijke textiel, wij staan paraat om de last van textielverzorging van je schouders te nemen.

Met onze ophaalservice wordt het je gemakkelijk gemaakt. Plan eenvoudig een geschikt moment en onze betrouwbare chauffeur haalt je textiel op waar jij wilt – thuis, op kantoor, of zelfs bij je hotel. Geen gedoe met tijdverlies; wij passen ons aan jouw schema aan.

Was ophalen en brengen in Weesp

Na een grondige reiniging in onze wasserij, wordt je textiel met de grootste zorg behandeld. Van delicate stoffen tot dagelijkse kleding, ons toegewijde team zorgt ervoor dat elk item in optimale staat wordt teruggebracht.

En dan, het hoogtepunt van onze service – de bezorging. Je schone, frisse textiel wordt opnieuw op een door jou gekozen locatie afgeleverd. Of het nu thuis, op kantoor of zelfs in je hotel is, wij brengen het gemak naar jou toe.

Wasserij Oner

 Bij Wasserij Oner begrijpen we de waarde van onberispelijke kleding en fris beddengoed. Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om aan al je textielbehoeften te voldoen met een combinatie van precisie, zorg en snelheid.

Contact

T: 029 424 80 46
E: info@wasserijoner.nl

Rijnkade 17a
1382 GS Weesp

Jaarlijks onderhoud

Volg ons