Betrouwbare service

Expertise in delicate stoffen

 Duurzaamheid 

 Klantgerichte service

Ontdek onze ophaal- en bezorgservice

Bij Wasserij Oner begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Onze handige ophaal- en bezorgservice is ontworpen om het gemakkelijker voor u te maken om voor uw kleding en linnen te zorgen, zonder dat het uw kostbare tijd in beslag neemt. We begrijpen dat het leven hectisch kan zijn, en daarom streven we ernaar om de zorgen rondom kledingverzorging weg te nemen.

Hoe werkt het?

Plaats Uw Verzoek: Geef uw ophaal- en bezorgvoorkeuren aan wanneer u uw bestelling plaatst of contact met ons opneemt.

Afhaalmoment kiezen: Kies het moment dat het beste bij u past voor het ophalen van uw items. Ons team staat klaar om op het afgesproken tijdstip op uw locatie te zijn.

Zorgvuldige reiniging: Nadat we uw kleding hebben opgehaald, wordt deze met de grootste zorg gereinigd volgens onze hoge standaarden en kwaliteitsprocessen.

Veilige bezorging: Eenmaal gereinigd, bezorgen we uw frisse en schone items terug op uw locatie. Wij streven ernaar om op tijd en betrouwbaar te zijn, zodat u zonder zorgen verder kunt.

Waarom kiezen voor onze service

Gemak: Bespaar tijd en moeite door gebruik te maken van onze ophaal- en bezorgservice, ontworpen voor uw comfort.

Betrouwbaar: Vertrouw op Wasserij Oner voor een betrouwbare en stipte service, zodat u kunt plannen met gemoedsrust.

Kwaliteit: Onze toegewijde professionals zorgen ervoor dat uw kleding en linnen met de hoogste zorg worden behandeld, van ophaal tot bezorging.

Wasserij Oner

 Bij Wasserij Oner begrijpen we de waarde van onberispelijke kleding en fris beddengoed. Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om aan al je textielbehoeften te voldoen met een combinatie van precisie, zorg en snelheid.

Contact

T: 029 424 80 46
E: info@wasserijoner.nl

Rijnkade 17a
1382 GS Weesp

Jaarlijks onderhoud

Volg ons