Betrouwbare service

Expertise in delicate stoffen

 Duurzaamheid 

 Klantgerichte service

Reinig nu in onze geavanceerde wasserijfaciliteit

Onze wasserijfaciliteit is uitgerust met geavanceerde technologieën om een efficiënt en grondig reinigingsproces te waarborgen. Of het nu gaat om dagelijkse kledingstukken, beddengoed van hotels, of delicate stoffen, wij behandelen elk item met de grootst mogelijke zorg. Met een focus op duurzaamheid maken we gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en energiezuinige apparatuur om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Onze handige ophaal- en bezorgdiensten in Weesp

Particuliere klanten profiteren van onze handige ophaal- en bezorgdiensten. Of het nu gaat om wekelijkse wasroutines of eenmalige reiniging van specifieke items, wij streven naar klanttevredenheid op elk niveau. Bovendien begrijpen we het belang van tijdsbeheer en streven we naar een snelle doorlooptijd zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening.

Offerte aanvragen

Neem vandaag contact met ons op voor een offerte en start de zorg voor uw kleding.

Voor bedrijven bieden we gespecialiseerde bedrijfswas-oplossingen die zijn afgestemd op de unieke eisen van sectoren zoals hotels, restaurants, en kantoren. Van het onderhoud van bedrijfskleding tot het reinigen van linnengoed, onze op maat gemaakte diensten dragen bij aan een professionele uitstraling van elk bedrijf.

Wij streven naar innovatie in onze wasserijfaciliteit, waarbij we continu investeren in nieuwe methoden en technologieën om de hoogste standaard in textielverzorging te handhaven. Onze vakkundige medewerkers zijn goed getraind in de nieuwste reinigingstechnieken en volgen de trends in de branche op de voet.

Als lokale wasserij in Weesp zijn we trots op onze betrokkenheid bij de gemeenschap en bieden we niet alleen hoogwaardige diensten, maar ook een persoonlijke benadering. We begrijpen dat vertrouwen een essentieel element is in textielverzorging, en we streven naar transparantie en open communicatie met onze klanten.

Ontdek de ongeëvenaarde textielverzorging in onze wasserijfaciliteit in Weesp en ervaar het verschil van een dienstverlener die toegewijd is aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een onberispelijke waservaring.

Wasserij Oner

 Bij Wasserij Oner begrijpen we de waarde van onberispelijke kleding en fris beddengoed. Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om aan al je textielbehoeften te voldoen met een combinatie van precisie, zorg en snelheid.

Contact

T: 029 424 80 46
E: info@wasserijoner.nl

Rijnkade 17a
1382 GS Weesp

Jaarlijks onderhoud

Volg ons