Betrouwbare service

Expertise in delicate stoffen

 Duurzaamheid 

 Klantgerichte service

Welkom bij onze hoogwaardige wasserijdiensten in Weesp

Onze wasserij in Weesp biedt een breed scala aan diensten, variërend van traditionele was- en strijkservices tot gespecialiseerde reiniging van delicate kledingstukken, beddengoed, en zelfs tapijten. Of u nu een particuliere klant bent op zoek naar een betrouwbare partner voor uw wekelijkse wasroutine of een bedrijfseigenaar die op zoek is naar een efficiënte oplossing voor bedrijfswas, wij hebben de expertise en infrastructuur om aan uw eisen te voldoen.

Ontdek onze wasserijdiensten in Weesp

Onze moderne wasserijfaciliteit in Weesp maakt gebruik van geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat uw kleding en textiel met de grootst mogelijke zorg worden behandeld. Wij begrijpen het belang van zowel hygiëne als het behoud van de kwaliteit van uw kleding, en daarom gebruiken we alleen hoogwaardige reinigingsmiddelen en processen om optimale resultaten te garanderen.

Offerte aanvragen

Neem vandaag contact met ons op voor een offerte en start de zorg voor uw kleding.

Bij onze wasserij hechten we ook veel waarde aan milieubewuste praktijken. Daarom maken we gebruik van energiezuinige apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Wij geloven dat het mogelijk is om uitzonderlijke service te bieden zonder concessies te doen aan onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu.

Onze diensten zijn niet beperkt tot alleen particuliere klanten. Wij begrijpen de unieke behoeften van bedrijven en bieden op maat gemaakte oplossingen voor hotels, restaurants, kantoren en andere bedrijven in Weesp en omgeving. Van linnengoed tot uniformen, wij zorgen ervoor dat uw bedrijfstextiel in optimale staat wordt gehouden, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling voor uw onderneming.

Bij onze wasserij streven we naar klanttevredenheid en gemak. Daarom bieden wij handige ophaal- en bezorgdiensten aan, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is, terwijl wij voor uw was zorgen. Of het nu gaat om eenmalige reiniging of een doorlopende service, wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kies voor onze wasserijdiensten in Weesp en ervaar de moeiteloze en professionele benadering van textielverzorging. Wij zijn er trots op de standaard te zetten voor kwaliteit en service in de regio en kijken ernaar uit om aan uw wensen te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een onberispelijke waservaring!

Wasserij Oner

 Bij Wasserij Oner begrijpen we de waarde van onberispelijke kleding en fris beddengoed. Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om aan al je textielbehoeften te voldoen met een combinatie van precisie, zorg en snelheid.

Contact

T: 029 424 80 46
E: info@wasserijoner.nl

Rijnkade 17a
1382 GS Weesp

Jaarlijks onderhoud

Volg ons